Adam Lambert predstavlja Ghost Town

7. Maj 2015

Kalifornijčana Adama Lamberta glasbeni poznavalci poznajo kot finalista osme sezone Ameriškega idola, ki je kmalu po tem nastopu izdal svoj prvenec "For Your Entertainment" v skoraj dveh milijonih izvodov, na njem pa je tudi njegova ultimativna uspešnica Whataya Want From Me. Njegov drugi album "Trespassing" iz leta 2012 je debitiral na vrhu ameriške prodajne lestvice, nato pa se je odpravil na svetovno turnejo kot pevec zasedbe legendarne zasedbe Queen.

Letos se Adam, ki se je sprehajal po vrhu Billboardove lestvice, prejel precej glasbenih nagrad in je večkrat prodajno platinast pevec, pisec in izvajalec, vrača z novim album "The Original High", ki izide 12. junija. Znan je po svoji mešanici glasu za teatre in glam-rock senzibilnosti. Adam je nastopal po celem svetu pred razprodanim občinstvom tako kot solo izvajalec, kot seveda tudi z legendarno zasedbo Queen. 

Za začetek se predstavlja z novim videom "Ghost Town", ki si ga je v manj kot tednu že ogledalo milijon ljudi in ga je režiral legendarni Hype Williams. Ogledate si ga lahko tule.

Nazaj

Connected artists

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila