Delovanje spletne trgovine v času izrednih razmer

16. Marec 2020

DELOVANJE SPLETNE TRGOVINE V ČASU IZREDNIH RAZMER

Kolektiv založbe Nika v času kriznih razmer skrbi za odgovorno vedenje, a hkrati išče načine, da bi čim bolje poskrbeli za glasbo tako in drugače. Še naprej bomo veseli vsakega vašega naročila prek naše spletne trgovine. Smo pa v sodelovanju z GLS-jem sprejeli nekaj sprememb:

• Poslovanje po prevzemu je na voljo, vendar vseeno vse, ki to lahko, naprošamo, da se poslužijo ostalih načinov naročanja zaradi izogibanju osebnega stika.

• Dostava bo potekala na prostem in brez kontaktov, z upoštevano razdaljo 1,5 metra. GLS kurirji ob dostavi paketa ne bodo vstopali v zaprte prostore. Prejemnik paketa naj paket prevzame zunaj. Prejemnik se lahko odloči tudi za dostavo v GLS Paketomat. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70. lokacijah po vsej Sloveniji.

• Če paketa ne bo možno dostaviti niti na naslovu, niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru.

Hvala za razumevanje in ne pozabite na ultimativnega sopotnika, dobro glasbo!

Nazaj

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila