Eroika čestita Faraonom in izvaja Peškador

29. November 2013

Eroika še vedno predstavlja zadnji album Življenje, čeprav so Matjaž, Metod in Aljaž v mislih že pri novemu projektu. Kar nekaj pesmi z omenjenega albuma smo že predstavili, zdaj pa je čas za novi singl. Kljub temu, da nosi na prvi pogled morsko tematiko, je pravzaprav Peškador vsakdanja tema. 

Vsekakor pa so fantje iz skupine Eroika navdušeni nad skupino Faraoni, če se spomnite, so priredili že Solinarja. In ker je letos leto, ko Faraoni obeležujejo 45. obletnico in praznujejo tako, da polnijo dvorane po Sloveniji, je prav, da izpostavimo še pesem Peškador in čestitamo Faraonom ob izjemni glasbeni poti. 

Nocoj pa bomo morda čestitke sprejemali tudi mi, saj smo spet nominirani,  "Vikendove gonge popularnosti 2013" bodo namreč podelili zvečer v Cankarjevem domu.

 

mp3

 

Eroika Peškador - album Življenje

(F.Maraž/ N. Depangher/ P. Greblo)

 

 

   

Nazaj

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila