Matematika - Napačen čas feat. Tomi M

26. Januar 2018

Tole bo zagotovo najbolj vroče domače glasbeno sodelovanje ta hip. Pred vami je prvi singl z glasbenega projekta Matematika z naslovom Napačen čas, v katerem sta svoje moči združila Slaviša Stojanović in Tomi M..
Matematika je glasbeni projekt Slaviše Stojanovića, ki ga javnost zaenkrat bolj pozna po njegovih dosežkih v nogometu. Vendar Slave skriva še kakšnega asa v rokavu, med drugim odlično ubira kitarske strune, kar dokazuje tudi prihajajoči album.
Pesem Napačen čas je prvi singl z albuma, ki obljublja še osem impresivnih sodelovanj z najbolj znanimi slovenskimi glasbeniki, ki jih bomo razkrili v kratkem. Za njihovo odkrivanje velja slediti Facebook strani Matematika SS, kjer se bodo v predstavitvenih filmčkih v naslednjih tednih zvrstili vsi sodelujoči:

MATEMATIKA FACEBOOK

Napačen čas govori o željah, ljubezni in talentu generacije, ki ni uspela uresničiti vsega za kar so bili nadarjeni. Zgodbo je s peskom narisala Darja Velušček in nastal je inovativen videospot, kot ga v Sloveniji še nismo videli.
O sodelovanju s Tomijem Slaviša govori v samih presežnikih, predvsem pa pravi, da je Tomiju neizmerno hvaležen, da je bil pripravljen njegove ideje dvigniti na nivo, ki ga vidi in čuti samo on. "Njegova noč ima moč in iz nje zna narediti pravljico in v vseh nas nepozaben ples, tudi ko je Napačen čas,« je še dodal Slaviša.

Nazaj

Connected artists

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila