"Iz Moje Sobe" jutri!

21 May 2020

Mi smo vznemirjeni in veseli, saj bo jutri izšel novi Žanov CD "Iz Moje Sobe". Se tudi vi veselite? Bodite pripravljeni na 11 odličnih komadov, ki bodo na voljo tako na pretočnih platformah, kot na fizičnem nosilcu. Pa če še niste naročili ... kaj še čakate?

Žan bo namreč svojim najzvestejšim poslušalcem nove skladbe predstavil tudi prek ekskluzivnega live streama, ki ga boste lahko s posebnim geslom spremljali samo tisti, ki ste album naročili.

Seveda pa bo poskrbljeno tudi za vse ostale ljubitelje glasbe. Predstavitev albuma Iz moje sobe s koncertom v živo Žan Serčič načrtuje jeseni, do takrat pa bomo lahko uživali ob njegovem novem videu za singel Čudeži, ki bo premierno predstavljen v soboto, 23. 5., ob 18. uri.

https://www.nika.si/Pop__Pop/Iz_moje_sobe/

Back

Other news

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Oct 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023